Courgettesalade met Gegrilde Kip & Frambozenvinaigrette
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
  • 2 biologische kipfilets
  • 1 courgette
  • 1 handje rucola
  • ½ avocado, in plakjes
  • 1 el olijfolie
  • Snuf zeezout & peper
  • Frambozenvinaigrette:
  • 2 el frambozen (vers of diepvries)
  • 1 el appelciderazijn
  • 2 el olijfolie
  • 1 tl dijonmosterd
  • Snuf zout
Bereiding
  1. Grill de kipfilets met wat olijfolie, peper en zout in ca.10 min, keer halverwege.
  2. Schaaf de courgette in linten met een kaasschaaf.
  3. Mix alle ingrediƫnten voor de dressing in een blender of pureer met staafmixer.
  4. Meng courgette, rucola en avocado op twee borden. Snijd de kip in plakken en leg erop. Besprenkel met de frambozendressing.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/courgettesalade-met-gegrilde-kip-frambozenvinaigrette/