Courgettesalade met Gegrilde Kip & Frambozenvinaigrette
Auteur: Danielle
Personen: 2
- 2 biologische kipfilets
- 1 courgette
- 1 handje rucola
- ½ avocado, in plakjes
- 1 el olijfolie
- Snuf zeezout & peper
- Frambozenvinaigrette:
- 2 el frambozen (vers of diepvries)
- 1 el appelciderazijn
- 2 el olijfolie
- 1 tl dijonmosterd
- Snuf zout
- Grill de kipfilets met wat olijfolie, peper en zout in ca.10 min, keer halverwege.
- Schaaf de courgette in linten met een kaasschaaf.
- Mix alle ingrediƫnten voor de dressing in een blender of pureer met staafmixer.
- Meng courgette, rucola en avocado op twee borden. Snijd de kip in plakken en leg erop. Besprenkel met de frambozendressing.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/courgettesalade-met-gegrilde-kip-frambozenvinaigrette/
3.4.3177