Bounty Fat Bombs
Auteur: Danielle
Personen: 12
- 100 g kokosrasp
- 2 el kokosolie (gesmolten)
- 2 el kokosroom (het dikke deel uit een blik kokosmelk dit doe je door het even in de koelkast te zetten)
- 1–2 el honing of ahornsiroop (optioneel)
- 1 tl vanillepoeder of extract
- Snuf zeezout
- 80 g pure chocolade (min. 75%)
- 1 el kokosolie
- Doe de kokosrasp, gesmolten kokosolie, kokosroom, zoetmiddel, vanille en zout in een kom. Meng goed tot het een stevige, plakkerige massa is.
- Vorm met je handen kleine ovale balletjes (zoals een bountyvorm). Leg ze op een bord met bakpapier en vries 20–30 minuten in.
- Smelt ondertussen de 80 g pure chocolade met de 1 el. kokosolie au bain-marie.
- Haal de bounty’s uit de vriezer en dip ze één voor één in de gesmolten chocolade. Leg terug op het bakpapier.
- Laat opstijven in de koelkast of vriezer. Bewaar in een afgesloten doosje in de vriezer of koelkast.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/bounty-fat-bombs/
3.4.3177