Bounty Fat Bombs
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 12
Ingrediënten
  • 100 g kokosrasp
  • 2 el kokosolie (gesmolten)
  • 2 el kokosroom (het dikke deel uit een blik kokosmelk dit doe je door het even in de koelkast te zetten)
  • 1–2 el honing of ahornsiroop (optioneel)
  • 1 tl vanillepoeder of extract
  • Snuf zeezout
  • 80 g pure chocolade (min. 75%)
  • 1 el kokosolie
Bereiding
  1. Doe de kokosrasp, gesmolten kokosolie, kokosroom, zoetmiddel, vanille en zout in een kom. Meng goed tot het een stevige, plakkerige massa is.
  2. Vorm met je handen kleine ovale balletjes (zoals een bountyvorm). Leg ze op een bord met bakpapier en vries 20–30 minuten in.
  3. Smelt ondertussen de 80 g pure chocolade met de 1 el. kokosolie au bain-marie.
  4. Haal de bounty’s uit de vriezer en dip ze één voor één in de gesmolten chocolade. Leg terug op het bakpapier.
  5. Laat opstijven in de koelkast of vriezer. Bewaar in een afgesloten doosje in de vriezer of koelkast.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/bounty-fat-bombs/