Paleo Ontbijttaart met Perzik & Kokos
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 6
Ingrediënten
  • 3 rijpe perziken (in plakjes)
  • 3 eieren
  • 100 g kokosmeel
  • 50 g gemalen amandelen
  • 3 el kokosolie (gesmolten)
  • 3 el honing of ahornsiroop
  • 1 tl vanillepoeder
  • ½ tl baking soda
  • snuf zeezout
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een ronde taartvorm.
  2. Mix eieren, kokosolie, honing en vanille in een kom.
  3. Voeg kokosmeel, amandelmeel, baking soda en zout toe. Meng tot een dik beslag.
  4. Giet in de vorm en verdeel de perzikplakjes erover.
  5. Bak in 35 minuten goudbruin. Laat afkoelen en snijd in punten.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/paleo-ontbijttaart-met-perzik-kokos/