Paleo Chocolade Fudge met Kokos & Noten
Auteur: Team Eetpaleo
Personen: 12
- 100 g kokosolie (extra vierge)
- 50 g rauwe cacaopoeder
- 3–4 el honing of ahornsiroop (natuurlijk en naar smaak)
- 1 tl vanille-extract
- 50 g geraspte kokos
- 50 g gehakte noten (bijv. amandelen, walnoten of pecannoten)
- Snufje zeezout
- (optioneel) 1 el chiazaad of lijnzaad voor extra bite
- Smelt de kokosolie op laag vuur in een pannetje.
- Haal van het vuur en roer de cacaopoeder, honing en vanille-extract erdoor tot een gladde chocoladesaus.
- Roer de geraspte kokos, noten en eventueel chia- of lijnzaad door het mengsel.
- Voeg een snufje zout toe voor balans.
- Giet het mengsel in een kleine bakvorm of ovenschaaltje bekleed met bakpapier.
- Zet minstens 1 uur in de koelkast of 30 minuten in de vriezer tot het stevig is.
- Snijd in blokjes en bewaar in de koelkast.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/paleo-chocolade-fudge-met-kokos-noten/
3.4.3177