Indiase Paleo Wraps
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediënten
  • Paleo Wraps – 4 stuks
  • Kokosolie – 1 el
  • Rode ui – 1, in dunne halve ringen
  • Knoflook – 2 tenen, fijngehakt
  • Rode peper – 1, fijn gesneden
  • Rundergehakt – 300g
  • Zoete aardappel – 1 (ca. 350g), geschild en in blokjes gesneden
  • Gemalen Korianderzaad – 1 tl
  • Komijnzaad – 1 tl (gebruik hiervoor heel komijnzaad)
  • Gemberpoeder – ½ tl
  • Kurkuma – ½ tl
  • Zout – ¼ tl
  • Spinazie – 2 grote handen vol
  • Koriander – 4 el, vers, fijn gesneden
Bereiding
  1. Verhit de kokosolie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de ui, knoflook en rode peper op middelhoog vuur tot de ui glazig is geworden. Pas op dat de knoflook niet aanbrandt, deze wordt anders bitter van smaak.
  2. Voeg het gehakt toe en bak dit rul, voeg daarna ook de blokjes zoete aardappel, korianderzaad, komijnzaad, gemberpoeder, kurkuma en zout toe.
  3. Schep alles goed door en laat het vervolgens met een deksel op de pan ca. 5 minuten garen tot de zoete aardappel zacht is.
  4. Bak op het laatste moment de spinazie en verse koriander ongeveer 1 minuut mee.
  5. Vul de Paleo Wraps met het gehaktmengsel, vouw ze dicht, en eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/rundvlees/indiase-paleo-wraps/