Victoriabaars met Macadamia korst
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Dit recept bevat noten.
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
  • Victoriabaars - 2 filets, ca. 200 gram per stuk
  • Macadamianoten - 100g, rauw, ongezouten
  • Knoflook - 1 teen, gepeld
  • Limoen - 1, sap en rasp
  • Basilicum - 10g, vers
  • Zout - ½ tl
  • Olijfolie - 2 el
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor tot 200 graden Celsius.
  2. Leg de visfilets in een ovenschaal.
  3. Maak de korst door in een foodprocessor de macadamianoten met de knoflook, limoensap en -rasp, zout en olijfolie fijn te malen. Pulseer de basilicum er als laatste doorheen.
  4. Verdeel de korst over de vis en druk deze stevig aan.
  5. Bak de vis in de oven in ca. 15-20 minuten (afhankelijk van de dikte van de visfilets) gaar en de korst goudbruin.
  6. Serveer met groenten naar keuze en eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/diner/victoriabaars-met-macadamia-korst/