Spruitjessalade met granaatappel
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
  • Spruitjes - 400g
  • Pompoen - 300g, in blokjes
  • Kokosolie - 2 el
  • Granaatappel - 1 stuk
  • Munt - 4 el, vers
  • Extra vierge olijfolie - 3 el
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor tot 200 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Meng de pompoenblokjes met 1 el vloeibare kokosolie en spreid ze uit over de bakplaat.
  3. Rooster de pompoen in 10-12 minuten zacht en gaar.
  4. Was de spruitjes, snijd de onderkant eraf en verwijder de buitenste blaadjes. Hak de spruitjes fijn.
  5. Verhit 1 el kokosolie in een hapjespan en bak hierin de gehakte spruitjes 2 minuten al omscheppend aan.
  6. Open de granaatappel en haal de pitjes eruit.
  7. Combineer de geroosterde pompoen, spruitjes en granaatappel in een kom en schep de munt en olijfolie er doorheen. Eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/spruitjessalade-met-granaatappel/