Receptenruil - Castagnaccio van Puur Homemade
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 8
Ingrediƫnten
  • Kastanjemeel - 300g
  • Water - 350 ml
  • Rozijnen - 75g
  • Walnoten - 50g, gehakt
  • Rozemarijn - 2 el, gedroogd
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor tot 200 graden Celsius en vet een springvorm in met wat kokosolie, of bekleed de vorm met bakpapier.
  2. Roer in een beslagkom kastanjemeel en water tot een dik beslag, schep er de rozijnen, walnoten en 1 el rozemarijn doorheen.
  3. Schep het beslag in de springvorm en verdeel het evenredig over de bodem. Bestrooi met de overige rozemarijn.
  4. Bak de taart in 35 minuten gaar. Laat even afkoelen voor je deze in punten snijdt.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/geen-onderdeel-van-een-categorie/receptenruil-castagnaccio-van-puur-homemade/