Receptenruil - Castagnaccio van Puur Homemade
Auteur: Marinka
Personen: 8
- Kastanjemeel - 300g
- Water - 350 ml
- Rozijnen - 75g
- Walnoten - 50g, gehakt
- Rozemarijn - 2 el, gedroogd
- Verwarm de oven voor tot 200 graden Celsius en vet een springvorm in met wat kokosolie, of bekleed de vorm met bakpapier.
- Roer in een beslagkom kastanjemeel en water tot een dik beslag, schep er de rozijnen, walnoten en 1 el rozemarijn doorheen.
- Schep het beslag in de springvorm en verdeel het evenredig over de bodem. Bestrooi met de overige rozemarijn.
- Bak de taart in 35 minuten gaar. Laat even afkoelen voor je deze in punten snijdt.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/geen-onderdeel-van-een-categorie/receptenruil-castagnaccio-van-puur-homemade/
3.2.2646