Marokkaans Gestoofde Kip
Auteur: Marinka
Personen: 2
- Kipfilet - 2 stuks (ca. 400g)
- Uien - 2, in dunne halve ringen
- Courgette - 1, in blokjes
- Aubergine - 1, in blokjes
- Kerstomaatjes - 150g, gehalveerd
- Ras el Hanout - 1 tl
- Kaneel - 1 tl
- Knoflookpoeder - ½ tl
- Kurkuma - ¼ tl
- Peper - naar smaak
- Zout - naar smaak
- Santen - 2 el, fijngehakt
- Koriander - Vers, 2 el, gehakt
- Leg de kipfilets op de bodem van de CrockPot en verdeel er de uien overheen en bestrooi met de
- gedroogde kruiden en de gehakte Santen.
- Verdeel de andere groenten er overheen, doe het deksel op de pan, stel de timer van de CrockPot
- in op 6 uur en zet hem op laag.
- Trek voor het serveren de kipfilets uit elkaar met een vork, en schep alles goed door elkaar.
- Verdeel het gerecht over 2 borden en garneer met de verse koriander. Eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/crockpot-marokkaans-gestoofde-kip/
3.4.3177