Pompoenpudding
Auteur: Marinka
Personen: 6
- Kokosmelk - 500 ml
- Gelatinepoeder - 4 el
- Pompoen - 500g, geschild en in blokjes
- Kokosbloesemsuiker - 60g
- Kaneel - 1 el
- Koekkruiden - 1 tl
- Vanillepoeder - ½ tl
- Los het gelatinepoeder met een garde op in de kokosmelk in een pan. Voeg de blokjes pompoen hier aan toe en breng het geheel aan de kook.
- Kook de pompoen in 7-8 minuten gaar en haal de pan van het vuur.
- Voeg kokosbloesemsuiker, kaneel, koekkruiden en vanillepoeder toe en pureer het geheel met een staafmixer tot een gladde massa.
- Spoel een puddingvorm om met koud water en schenk het pompoenmengsel erin. Laat de pudding in ca. 4 uur opstijven in de koelkast.
- Stort de pudding voor het serveren op een bord en garneer eventueel met wat chocolade en/of kokosroom.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/pompoenpudding/
3.4.3177