Pompoenpudding
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 6
Ingrediƫnten
  • Kokosmelk - 500 ml
  • Gelatinepoeder - 4 el
  • Pompoen - 500g, geschild en in blokjes
  • Kokosbloesemsuiker - 60g
  • Kaneel - 1 el
  • Koekkruiden - 1 tl
  • Vanillepoeder - ½ tl
Bereiding
  1. Los het gelatinepoeder met een garde op in de kokosmelk in een pan. Voeg de blokjes pompoen hier aan toe en breng het geheel aan de kook.
  2. Kook de pompoen in 7-8 minuten gaar en haal de pan van het vuur.
  3. Voeg kokosbloesemsuiker, kaneel, koekkruiden en vanillepoeder toe en pureer het geheel met een staafmixer tot een gladde massa.
  4. Spoel een puddingvorm om met koud water en schenk het pompoenmengsel erin. Laat de pudding in ca. 4 uur opstijven in de koelkast.
  5. Stort de pudding voor het serveren op een bord en garneer eventueel met wat chocolade en/of kokosroom.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/pompoenpudding/