Het maken van deze lunch is zo gebeurd: de chia pudding zet je de avond van tevoren al klaar in de koelkast (in 2-3 minuten is dat gebeurd) en de grote lunchtrommel maak je 's ochtends. Al met al een kwartiertje werk, maar des te meer eetplezier in je lunchpauze.
Auteur: Marinka
Personen: 2
Ingrediƫnten
Chia pudding
Kokosmelk - 400 ml
Chia zaad - 4 el
Vanillepoeder - ¼ tl
Fruit - naar keuze
Rosbief -wraps
Rosbief - 100g, gesneden
Mango - 1, rijp
Avocado - 1, rijp
Baby romaine sla - 1 kropje
Bereiding
Chia pudding
Meng kokosmelk met chia zaad en vanillepoeder en laat dit af gedekt in de koelkast tenminste 2 uur indikken.
Serveer met vers f ruit.
Rosbief-wraps
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in reepjes.
Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in plakjes.
Neem telkens een plakje rosbief en wikkel dit om een reepje mango en een plakje avocado.
Leg iedere rosbief -wrap op een blaadje baby romaine sla.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/rundvlees/paleo-lunch-rosbief-wraps-en-chia-pudding/