In je eentje een hele komkommer én een hele avocado eten bij de lunch? Zo krijg je je groenten wel binnen! Normaal ben ik komkommer na 2 of 3 plakjes al beu, maar op deze manier (gevuld met een lekkere salade) blijf ik er van eten. Dit gerecht staat in 15 minuten op taf el zit in 15 minuten in je lunchdoos, maar je zou de komkommerbootjes natuurlijk ook tijdens een gezonde brunch kunnen serveren aan familie of vrienden.
Auteur: Marinka
Personen: 1
Ingrediënten
Komkommer - 1
Avocado - 1, rijp
Hollandse garnalen - 100g
Citroensap - 1 tl
Peper en zout - naar smaak
Bieslook - 2 el
Bereiding
Snijd de komkommer in 3 gelijke stukken en halveer deze vervolgens in de lengte.
Schraap met behulp van een lepel de zaadjes uit de komkommer, zo houd je mooie bootjes over.
Halveer de avocado, verwijder de pit en prak het vruchtvlees f ijn in een kom.
Meng garnalen, citroensap, peper en zout en bieslook door de avocado.
Verdeel het garnalenmengsel over de komkommerbootjes.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/paleo-lunch-komkommerbootjes-met-garnalen/