Appelkruimeltoetje met ijs
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Dit recept bevat noten.
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
Appelkruimel
  • 100g gemengde noten
  • 2 el kokosolie, vloeibaar
  • 1 el honing
  • 1 appel
IJs
  • 2 bananen, ingevroren zonder schil
  • 2 el amandelpasta (of zonnebloempasta)
  • 1 tl kaneel
Bereiding
Appelkruimel
  1. Verwarm de oven voor tot 165 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Combineer gemende noten, kokosolie en honing in een foodprocessor en maal tot een kruimelig geheel.
  3. Leg de notenkruimels op de bakplaat en bak ze in 10-12 minuten goudbruin, je hebt nu een soort cruesli.
  4. Was de appel en zet deze op de spiraalsnijder met het mes voor plakjes; snijd in dunne plakjes en verdeel over 2 kommen.
IJs
  1. Combineer bananen, amandelpasta en kaneel in een foodprocessor of blender en maal tot een gladde massa.
  2. Verdeel het ijs over de appelplakjes en garneer met de notenkruimels.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/appelkruimeltoetje-met-ijs/