Appelkruimeltoetje met ijs
Auteur: Marinka
Personen: 2
- 100g gemengde noten
- 2 el kokosolie, vloeibaar
- 1 el honing
- 1 appel
- 2 bananen, ingevroren zonder schil
- 2 el amandelpasta (of zonnebloempasta)
- 1 tl kaneel
- Verwarm de oven voor tot 165 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Combineer gemende noten, kokosolie en honing in een foodprocessor en maal tot een kruimelig geheel.
- Leg de notenkruimels op de bakplaat en bak ze in 10-12 minuten goudbruin, je hebt nu een soort cruesli.
- Was de appel en zet deze op de spiraalsnijder met het mes voor plakjes; snijd in dunne plakjes en verdeel over 2 kommen.
- Combineer bananen, amandelpasta en kaneel in een foodprocessor of blender en maal tot een gladde massa.
- Verdeel het ijs over de appelplakjes en garneer met de notenkruimels.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/appelkruimeltoetje-met-ijs/
3.2.2925