Paleo rijstepap
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
  • 2 groene bakbananen
  • 4 el rozijnen
  • 500 ml kokosmelk
  • 2 tl kaneel
  • ¼ tl vanillepoeder
  • 1-2 el honing (optioneel)
  • Nootjes en/of vers fruit als garnering
Bereiding
  1. Snijd de uiteinden van de bakbananen en snijd ze vervolgens in 2 gelijke stukken. Verwijder de schil (dit gaat niet altijd even makkelijk) en zet telkens een stuk bakbanaan op de spiraalsnijder.
  2. Maal de slierten bakbanaan in een foodprocessor fijn tot het de structuur van rijst heeft.
  3. Combineer bakbananenrijst, rozijnen, kokosmelk, kaneel en vanille in een steelpan en breng aan de kook.
  4. Laat het mengsel op een laag vuur onder af en toe roeren gaar worden.
  5. Verdeel over 2 kommen en serveer eventueel met wat honing, nootjes en/of vers fruit.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/paleo-rijstepap/