Thaise noodlecurry met kip
Auteur: Marinka
Personen: 2
- 1 rode ui, gesnipperd
- 2 tenen knoflook, fijn gesneden
- 1 stengel citroengras, fijn gesneden
- 350g kipfilet, in blokjes
- 2 el Thaise gele currypasta
- 250 ml kokosmelk
- 450g pastinaak
- 1 el kokosolie
- 1 rijpe mango, geschild en in reepjes
- 4 el cashewnoten
- 2 el verse koriander, fijn gesneden
- Was de pastinaak en snijd deze met behulp van een spiraalsnijder in lange noodles. Zet apart.
- Verhit de kokosolie in een wok of hapjespan en bak hierin ui, knoflook en citroengras tot de ui zacht is.
- Voeg kip en currypasta toe en bak dit 3-4 minuten mee.
- Schenk kokosmelk bij de curry en voeg ook de pastinaaknoodles toe. Bak dit nog 2-3 mee tot de noodles wat zachter zijn geworden.
- Serveer de curry met mango, cashewnoten en verse koriander.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/thaise-noodlecurry-met-kip/
3.2.2925