Paleo Spaghetti Bolognese
Auteur: Marinka
Personen: 2-3
- 2 courgettes
- 100g spekblokjes
- 1 ui, gesnipperd
- 2 tenen knoflook, fijn gesneden
- 400g rundergehakt
- 250 ml gezeefde tomaten
- 140g tomatenpuree
- 4 el verse oregano
- peper naar smaak
- 1 el kokosolie
- Verwijder de uiteinden van de courgettes en snijd er met behulp van een spiraalsnijder spaghettislierten van.
- Zet een hapjespan op middelhoog vuur en bak hierin de spekblokjes krokant.
- Voeg ui en knoflook toe en bak tot deze zacht zijn.
- Bak het gehakt mee tot dit goudbruin is en schenk er vervolgens de gezeefde tomaten en tomatenpuree bij. Laat op een laag vuur iets indikken.
- Verhit in de tussentijd de kokosolie in een andere hapjespan en bak hierin de courgette spaghetti in 1-2 minuten zacht.
- Breng de bolognese saus op smaak met wat peper en garneer met oregano. Serveer met de courgette spaghetti.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/rundvlees/paleo-spaghetti-bolognese/
3.2.2925