Salade van geroosterde radijs en garnalen
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
  • 2 bosjes radijs
  • 1 el kokosolie
  • 200g garnalen, gekookt en gepeld
  • 2 el verse dille, fijn gesneden
  • 4 el extra vierge olijfolie
  • 2 el citroensap
  • peper en zout
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor tot 200 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Was de radijsjes, verwijder het groen (dit kun je evt. in een ander gerecht gebruiken: als salade of even snel gewokt). Halveer de radijsjes en leg ze op de bakplaat.
  3. Wrijf de radijsjes in met de kokosolie en rooster ze in 15 minuten gaar.
  4. Combineer de geroosterde radijsjes met de garnalen, dille, peper en zout. Besprenkel voor het serveren met olijfolie en citroensap.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/salade-van-geroosterde-radijs-en-garnalen/