Zomerse salsa
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
  • 1 granaatappel
  • ½ kokosnoot
  • 2 rijpe perziken, geschild en in stukjes gesneden
  • 1 rode biet, geraspt
  • ½ komkommer, in blokjes
  • Sap van 1 limoen
Bereiding
  1. Halveer de granaatappel in de breedte en houd een van de helften in je hand, boven een kom. Zorg dat de kant met de pitjes naar onderen ligt. Neem een stevige lepel of spatel en sla hiermee op de granaatappel in je hand, de pitjes vallen nu vanzelf in de kom. Herhaal met de andere helft.
  2. Verwijder het vruchtvlees van de kokosnoot en snijd dit heel fijn.
  3. Voeg kokosnoot, perziken, rode biet, komkommer en limoensap toe aan de kom met granaatappelpitjes en schep goed door elkaar.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/zomerse-salsa/