Groentecarpaccio met granaatappel
Auteur: Marinka
Personen: 2
- 1 courgette
- 1 rode biet
- 1 rijpe avocado
- 2 el extra vierge olijfolie
- 2 el verse munt, fijn gesneden
- 1 teen knoflook, gepeld
- 2 tl citroensap
- peper en zout
- pitjes van ½ granaatappel
- 4 el pijnboompitten
- Snijd de courgette en biet in flinterdunne plakjes, dit kun je met behulp van een mandoline doen of gewoon met een scherp mes.
- Combineer het vruchtvlees van de avocado, munt, knoflook, citroensap en wat peper en zout in een foodprocessor en maal tot een gladde dressing.
- Verdeel de dressing over de groenten en garneer met granaatappelpitjes en pijnboompitten.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/groentecarpaccio-met-granaatappel/
3.2.2708