Groentecarpaccio met granaatappel
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
  • 1 courgette
  • 1 rode biet
  • 1 rijpe avocado
  • 2 el extra vierge olijfolie
  • 2 el verse munt, fijn gesneden
  • 1 teen knoflook, gepeld
  • 2 tl citroensap
  • peper en zout
  • pitjes van ½ granaatappel
  • 4 el pijnboompitten
Bereiding
  1. Snijd de courgette en biet in flinterdunne plakjes, dit kun je met behulp van een mandoline doen of gewoon met een scherp mes.
  2. Combineer het vruchtvlees van de avocado, munt, knoflook, citroensap en wat peper en zout in een foodprocessor en maal tot een gladde dressing.
  3. Verdeel de dressing over de groenten en garneer met granaatappelpitjes en pijnboompitten.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/groentecarpaccio-met-granaatappel/