Pistachenotenmuffins
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Dit recept bevat eieren en noten.
Auteur:
Personen: 8
Ingrediƫnten
  • 145g pistachenotenmeel
  • 100g kastanjemeel
  • ½ tl baksoda
  • ¼ tl vanillepoeder
  • snufje zout
  • 60 ml kokosolie, vloeibaar
  • 60 ml honing
  • 2 grote eieren
  • 50g rozijnen
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor tot 175 graden Celsius.
  2. Combineer pistachenotenmeel, kastanjemeel, baksoda, vanillepoeder en zout in een beslagkom en roer goed door elkaar.
  3. Voeg kokosolie, honing en eieren toe en roer het mengsel tot een dik beslag.
  4. Schep de rozijnen door het beslag.
  5. Vet een muffinvorm voor 8 muffins in met wat kokosolie, of vul deze met papieren muffincupjes.
  6. Verdeel het beslag over de 8 muffinvormpjes en bak de muffins in 25 minuten goudbruin en gaar.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/snacks/pistachenotenmuffins/