Pistachenotenmuffins
Auteur: Marinka
Personen: 8
- 145g pistachenotenmeel
- 100g kastanjemeel
- ½ tl baksoda
- ¼ tl vanillepoeder
- snufje zout
- 60 ml kokosolie, vloeibaar
- 60 ml honing
- 2 grote eieren
- 50g rozijnen
- Verwarm de oven voor tot 175 graden Celsius.
- Combineer pistachenotenmeel, kastanjemeel, baksoda, vanillepoeder en zout in een beslagkom en roer goed door elkaar.
- Voeg kokosolie, honing en eieren toe en roer het mengsel tot een dik beslag.
- Schep de rozijnen door het beslag.
- Vet een muffinvorm voor 8 muffins in met wat kokosolie, of vul deze met papieren muffincupjes.
- Verdeel het beslag over de 8 muffinvormpjes en bak de muffins in 25 minuten goudbruin en gaar.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/snacks/pistachenotenmuffins/
3.2.2925