Paleo Wraps met gerookte zalm
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
Paleo wraps
  • 2 groene bakbananen
  • 1 el kokosolie
  • 2 el water
  • ¼ tl zout
Vulling
  • 2 tenen knoflook, gepeld
  • 15g verse basilicum
  • 3 el kokosolie
  • 1 kropje baby romaine sla
  • 2 wortels, geraspt
  • 150g gerookte zalm, heel fijn gesneden
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor tot 175 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Combineer alle ingrediƫnten voor de wraps in een foodprocessor en maal tot een gladde, niet korrelige massa.
  3. Schep telkens een kwart van het mengsel op de bakplaat en smeer deze met de achterkant van een lepel dun uit tot de vorm van een wrap. Maak op deze manier 4 wraps.
  4. Bak de wraps in 18-20 minuten heel licht bruin en gaar.
  5. Maak in de tussentijd de vulling: combineer knoflook, basilicum en kokosolie in een kom en pureer tot een gladde spread met behulp van een staafmixer of foodprocessor.
  6. Verdeel de spread over de wraps.
  7. Leg vervolgens enkele blaadjes sla op iedere wrap, daarna wat wortelrasp en vervolgens wat gerookte zalm.
  8. Vouw de wraps dicht en houd ze op hun plaats met een prikker.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/paleo-wraps-met-gerookte-zalm/