Pandan Kokospudding
Auteur: Marinka
Personen: 6-8
- 6 pandan bladeren
- 500 ml kokosmelk
- 2 el honing
- 2 el gelatinepoeder
- Pureer de pandan bladeren met 60 ml kokosmelk met behulp van een blender of staafmixer.
- Schenk de puree door een fijne zeef boven een steelpan. Knijp de in de zeef achter gebleven pulp goed uit.
- Voeg de rest van de kokosmelk, honing en gelatinepoeder toe. Roer goed door elkaar tot het gelatinepoeder op is gelost.
- Breng het mengsel aan de kook en haal de pan daarna direct van het vuur.
- Spoel kleine puddingvormpjes om met koud water en vul ze met het mengsel.
- Laat de puddinkjes 3-4 uur opstijven in de koelkast.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/pandan-kokospudding/
3.2.2925