Pandan Kokospudding
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 6-8
Ingrediƫnten
  • 6 pandan bladeren
  • 500 ml kokosmelk
  • 2 el honing
  • 2 el gelatinepoeder
Bereiding
  1. Pureer de pandan bladeren met 60 ml kokosmelk met behulp van een blender of staafmixer.
  2. Schenk de puree door een fijne zeef boven een steelpan. Knijp de in de zeef achter gebleven pulp goed uit.
  3. Voeg de rest van de kokosmelk, honing en gelatinepoeder toe. Roer goed door elkaar tot het gelatinepoeder op is gelost.
  4. Breng het mengsel aan de kook en haal de pan daarna direct van het vuur.
  5. Spoel kleine puddingvormpjes om met koud water en vul ze met het mengsel.
  6. Laat de puddinkjes 3-4 uur opstijven in de koelkast.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/pandan-kokospudding/