Optioneel: cacao om de taart vlak voor het serveren mee te bestrooien
Bereiding
Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier.
Maal de walnoten fijn in een foodprocessor en voeg er de overige ingrediënten voor de bodem aan toe.
Maal tot een kleverige massa en verdeel deze over de bodem van de springvorm. Druk stevig aan.
Combineer alle droge ingrediënten voor de chocoladelaag in een foodprocessor en maal deze fijn. Voeg nu een voor een de vloeibare ingrediënten toe tot deze volledig op zijn genomen en er een zachte, gladde mousse is ontstaan.
Verdeel de chocolademousse over de taartbodem en strijk deze glad met een spatel of de achterkant van een lepel.
Maal nu de cashewnoten fijn in de foodprocessor en voeg de overige ingrediënten voor de vanille-roomlaag toe. Maal tot een gladde, vloeibare massa.
Schenk de vanille-roomlaag over de taart en zet deze vervolgens ca. 4 uur in de koelkast om op te stijven.
Bestrooi de taart eventueel voor het serveren met wat cacao.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/snacks/tiramisu-taart/