Pompoenwraps
Auteur: Marinka
Personen: 2
- 275g pompoen
- 75g arrowroot
- 4 el kokosolie, vloeibaar
- ½ tl zout
- 1 tl koekkruiden of 2 tl Italiaanse kruiden
- Verwarm de oven voor tot 200 graden Celsius, bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Snijd de pompoen in blokjes en verdeel ze over de bakplaat. Rooster de blokjes in ongeveer 15 minuten zacht en gaar.
- Verlaag de oventemperatuur naar 175 graden Celsius.
- Combineer de pompoenblokjes met kokosolie en zout in een foodprocessor of blender en maal tot een gladde massa.
- Voeg arrowroot toe (en eventueel wat kruiden naar keuze) en maal tot een plakkerig deeg ontstaat.
- Leg het deeg op een stuk bakpapier op de bakplaat en leg er vervolgens nog een vel bakpapier bovenop.
- Druk het deeg plat met behulp van je handen of een zware pan; zorg dat de wrap een dikte van 3-5 mm heeft.
- Bak de wrap in het midden van de oven in 18-20 minuten gaar.
- Snijd de wrap in 4 gelijke stukken en gebruik een vulling naar keuze.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/pompoenwraps/
3.2.2925