Pompoenwraps
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
  • 275g pompoen
  • 75g arrowroot
  • 4 el kokosolie, vloeibaar
  • ½ tl zout
Optioneel:
  • 1 tl koekkruiden of 2 tl Italiaanse kruiden
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor tot 200 graden Celsius, bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Snijd de pompoen in blokjes en verdeel ze over de bakplaat. Rooster de blokjes in ongeveer 15 minuten zacht en gaar.
  3. Verlaag de oventemperatuur naar 175 graden Celsius.
  4. Combineer de pompoenblokjes met kokosolie en zout in een foodprocessor of blender en maal tot een gladde massa.
  5. Voeg arrowroot toe (en eventueel wat kruiden naar keuze) en maal tot een plakkerig deeg ontstaat.
  6. Leg het deeg op een stuk bakpapier op de bakplaat en leg er vervolgens nog een vel bakpapier bovenop.
  7. Druk het deeg plat met behulp van je handen of een zware pan; zorg dat de wrap een dikte van 3-5 mm heeft.
  8. Bak de wrap in het midden van de oven in 18-20 minuten gaar.
  9. Snijd de wrap in 4 gelijke stukken en gebruik een vulling naar keuze.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/pompoenwraps/