Pompoen Cannoli
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 4
Ingrediƫnten
  • 4 pompoenwraps
  • 250g pompoen
  • 1 rijpe banaan, in plakjes
  • 2 el kokosolie
  • 1 tl koekkruiden (of kaneel)
  • 50 ml kokosmelk
  • 35g santen
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor tot 200 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Verwijder de zaden van de pompoen en leg een stuk pompoen van 250g op de bakplaat.
  3. Rooster de pompoen in 25-30 minuten gaar.
  4. Verhit de kokosolie in een hapjespan en bak hierin de banaan in enkele minuten zacht en goudbruin.
  5. Pureer de pompoen met de banaan en het vet waarin je de banaan hebt gebakken, samen met koekkruiden, kokosmelk en santen. Pureer tot een gladde massa.
  6. Vul de pompoenwraps met een flinke lepel pompoenroom, rol ze dicht en zet ze in de koelkast om iets steviger te worden.
  7. Bestrooi eventueel met wat kokosrasp.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/pompoen-cannoli/