Kastanje truffeltaart
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Dit recept bevat eieren.
Auteur:
Personen: 6
Ingrediƫnten
  • 439g kastanjepuree (1 blik)
  • 100g pure chocolade (85% cacao)
  • 60g kokosolie
  • ½ tl vanillepoeder
  • 3 eieren
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor tot 175 graden Celsius.
  2. Smelt de chocolade en kokosolie au bain-marie.
  3. Pureer kastanjepuree, vanillepoeder en eieren door het chocolade-kokosolie mengsel tot een glad beslag.
  4. Schep het beslag in een kleine springvorm.
  5. Bak de Kastanje truffeltaart in 35 minuten goudbruin. De binnenkant is dan nog wat zacht, maar deze wordt stevig wanneer de taart volledig af is gekoeld. Serveer warm of koud.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/kastanje-truffeltaart/