Pannenkoek met bakbanaan
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Variatietip: bak eens 100g spekblokjes mee, zo wordt je pannenkoek nog lekkerder en vullender. Je hebt dan geen kokosolie of zout nodig. Dit recept bevat eieren.
Auteur:
Personen: 1
Ingrediƫnten
  • 1 groene bakbanaan
  • 2 eieren
  • ¼ tl zout
  • 1 el kokosolie
  • 1 grote ui, in halve ringen
  • 25g verse koriander (of peterselie), fijn gesneden
Bereiding
  1. Schil de bakbanaan en snijd deze in grove plakken. Pureer met de eieren en het zout in de foodprocessor tot zich een glad beslag vormt.
  2. Verhit de kokosolie in een hapjespan en bak hierin de ui zacht.
  3. Schep de koriander door de ui en schenk direct het bakbanaan-ei beslag in de pan.
  4. Verspreid het beslag over de bodem van de pan met behulp van een spatel en laat de pannenkoek in 5-7 minuten zachtjes garen met een deksel op de pan.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/pannenkoek-met-bakbanaan/