Zoete aardappelpasta met pancetta en mandarijn
Auteur: Marinka
Personen: 2
- 160g pancetta (of gerookte spekblokjes)
- 2 tenen knoflook, fijn gesneden
- 500g zoete aardappel
- 2 mandarijnen, in partjes
- 2 el verse basilicum, fijn gesneden
- Was de zoete aardappels en maak er met behulp van een spiraalsnijder lange pastaslierten van. Zet dit even apart.
- Snijd de pancetta in kleine blokjes en bak deze zacht uit in een hapjespan.
- Bak de knoflook een minuutje mee en voeg vervolgens de zoete aardappelpasta toe.
- Bak de pasta al omscheppend in 3-5 minuten beetgaar.
- Schep de partjes mandarijn door het gerecht en garneer met de basilicum.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/zoete-aardappelpasta-met-pancetta-en-mandarijn/
3.2.2807