Zoete aardappelpasta met pancetta en mandarijn
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
  • 160g pancetta (of gerookte spekblokjes)
  • 2 tenen knoflook, fijn gesneden
  • 500g zoete aardappel
  • 2 mandarijnen, in partjes
  • 2 el verse basilicum, fijn gesneden
Bereiding
  1. Was de zoete aardappels en maak er met behulp van een spiraalsnijder lange pastaslierten van. Zet dit even apart.
  2. Snijd de pancetta in kleine blokjes en bak deze zacht uit in een hapjespan.
  3. Bak de knoflook een minuutje mee en voeg vervolgens de zoete aardappelpasta toe.
  4. Bak de pasta al omscheppend in 3-5 minuten beetgaar.
  5. Schep de partjes mandarijn door het gerecht en garneer met de basilicum.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/zoete-aardappelpasta-met-pancetta-en-mandarijn/