Geroosterde groenten
Auteur: Marinka
Personen: 2
- broccoli
- pastinaak
- bloemkool
- rode biet
- knolselderij
- koolraap
- meiraapjes
- koolrabi
- zoete aardappel
- pompoen
- kokosolie (gesmolten)
- biologische palmolie (gesmolten)
- avocado olie
- rundervet
- Verwarm de oven voor tot 200 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Snijd wat groenten naar keuze in gelijke blokjes en leg deze op de bakplaat.
- Hussel ongeveer 1 el van het vet naar keuze door de groenten en verdeel deze vervolgens over de bakplaat.
- Rooster de groenten in 15-25 minuten gaar.
- Broccoli heeft slechts 15-20 minuten nodig in de oven, de andere groenten 20-25 minuten.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/zo-wordt-meer-groenten-eten-veel-makkelijker-met-kookfilmpje/
3.2.2807