Geroosterde groenten
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
Een aantal stevige groentesoorten naar keuze:
  • broccoli
  • pastinaak
  • bloemkool
  • rode biet
  • knolselderij
  • koolraap
  • meiraapjes
  • koolrabi
  • zoete aardappel
  • pompoen
Vet naar keuze:
  • kokosolie (gesmolten)
  • biologische palmolie (gesmolten)
  • avocado olie
  • rundervet
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor tot 200 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Snijd wat groenten naar keuze in gelijke blokjes en leg deze op de bakplaat.
  3. Hussel ongeveer 1 el van het vet naar keuze door de groenten en verdeel deze vervolgens over de bakplaat.
  4. Rooster de groenten in 15-25 minuten gaar.
  5. Broccoli heeft slechts 15-20 minuten nodig in de oven, de andere groenten 20-25 minuten.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/zo-wordt-meer-groenten-eten-veel-makkelijker-met-kookfilmpje/