Bleekselderijkoekjes
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Dit recept bevat eieren.
Auteur:
Personen: 1
Ingrediënten
  • Bleekselderij - 6 stengels
  • Eieren - 2
  • Kokosmeel - 1 el (met kop)
  • Peper - naar smaak
  • Zout - naar smaak
  • Kokosolie - 2 el
Bereiding
  1. Rasp de bleekselderij fijn met behulp van de rasp in een foodprocessor.
  2. Voeg de eieren, kokosmeel en peper en zout toe aan de bleekselderij en schep het geheel goed om.
  3. Verhit de kokosolie in een koekenpan over middelhoog vuur.
  4. Schep telkens een flinke eetlepel van het bleekselderijmengsel in de pan, en druk dit plat met de achterkant van de lepel. Herhaal dit tot je mengsel op is, je hebt nu 4 – 5 fritters.
  5. Bak de koekjes in ca. 2 minuten goudbruin en keer ze vervolgens met een spatel om ze ook aan de andere kant goudbruin te bakken.
  6. Serveer meteen en eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/bleekselderijkoekjes/