Snelle Pesto Pasta
Auteur: Marinka
Personen: 2
- 15g verse peterselie, alleen de blaadjes
- 15g verse basilicum, alleen de blaadjes
- 3 tenen knoflook, gepeld
- 50g walnoten
- sap van 1 limoen
- 100 ml extra vierge olijfolie
- ½ tl zout
- 1 grote flespompoen
- 1 el kokosolie
- 200g gegaarde kip
- Combineer peterselie, basilicum, knoflook, walnoten, limoensap, olijfolie en zout in een blender en maal tot een gladde saus.
- Snijd het bovenste stuk van de flespompoen en schil dit met een dunschiller. Gebruik een spiraalsnijder om er vervolgens lange slierten van te maken.
- Verhit de kokosolie in een hapjespan en bak hierin de pompoenslierten in 2 Ć 3 minuten iets zachter.
- Voeg de gegaarde kip en de kruidensaus toe en bak dit nog een paar minuten mee tot de noodles beetgaar zijn.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/snelle-pesto-pasta/
3.2.2925