Snelle Pesto Pasta
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Dit recept bevat noten.
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
  • 15g verse peterselie, alleen de blaadjes
  • 15g verse basilicum, alleen de blaadjes
  • 3 tenen knoflook, gepeld
  • 50g walnoten
  • sap van 1 limoen
  • 100 ml extra vierge olijfolie
  • ½ tl zout
  • 1 grote flespompoen
  • 1 el kokosolie
  • 200g gegaarde kip
Bereiding
  1. Combineer peterselie, basilicum, knoflook, walnoten, limoensap, olijfolie en zout in een blender en maal tot een gladde saus.
  2. Snijd het bovenste stuk van de flespompoen en schil dit met een dunschiller. Gebruik een spiraalsnijder om er vervolgens lange slierten van te maken.
  3. Verhit de kokosolie in een hapjespan en bak hierin de pompoenslierten in 2 Ć  3 minuten iets zachter.
  4. Voeg de gegaarde kip en de kruidensaus toe en bak dit nog een paar minuten mee tot de noodles beetgaar zijn.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/snelle-pesto-pasta/