Aziatische Taronoodles
Auteur: Marinka
Personen: 2
- 750g taro
- 2 el kokosolie
- 1 ui, in halve ringen
- 3 tenen knoflook, gepeld en fijn gesneden
- 250g runderreepjes
- 2 cm verse gemberwortel, geraspt
- 1 el vissaus
- ½ tl chilivlokken
- sap van 1 limoen
- 200g spinazie
- 1 el sesamzaad
- 1 bosui, in ringen
- Schil de taro en maak er met behulp van een spiraalsnijder lange noodles van.
- Breng een pan met water aan de kook en kook hierin de noodles in 2 minuten zacht. Giet ze meteen af in een vergiet.
- Verhit de kokosolie in een wok en bak hierin de ui zachtjes aan.
- Bak de knoflook een minuutje mee en voeg daarna de runderreepjes en gember toe.
- Voeg, wanneer het rundvlees rondom bruin is, vissaus, chilivlokken en limoensap toe.
- Meng de gekookte noodles en de spinazie door het gerecht heen en blijf roeren tot de spinazie is geslonken.
- Garneer met sesamzaad en bosui.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/rundvlees/aziatische-taronoodles/
3.2.2925