Aziatische Taronoodles
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Dit recept bevat nachtschades.
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
  • 750g taro
  • 2 el kokosolie
  • 1 ui, in halve ringen
  • 3 tenen knoflook, gepeld en fijn gesneden
  • 250g runderreepjes
  • 2 cm verse gemberwortel, geraspt
  • 1 el vissaus
  • ½ tl chilivlokken
  • sap van 1 limoen
  • 200g spinazie
  • 1 el sesamzaad
  • 1 bosui, in ringen
Bereiding
  1. Schil de taro en maak er met behulp van een spiraalsnijder lange noodles van.
  2. Breng een pan met water aan de kook en kook hierin de noodles in 2 minuten zacht. Giet ze meteen af in een vergiet.
  3. Verhit de kokosolie in een wok en bak hierin de ui zachtjes aan.
  4. Bak de knoflook een minuutje mee en voeg daarna de runderreepjes en gember toe.
  5. Voeg, wanneer het rundvlees rondom bruin is, vissaus, chilivlokken en limoensap toe.
  6. Meng de gekookte noodles en de spinazie door het gerecht heen en blijf roeren tot de spinazie is geslonken.
  7. Garneer met sesamzaad en bosui.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/rundvlees/aziatische-taronoodles/