Zeekraalsalade met Mosterd
Auteur: Marinka
Personen: 2
- 100g spekblokjes
- 100g zeekraal
- 75g veldsla
- 4 el verse basilicum, fijn gesneden
- 4 el extra vierge olijfolie
- 2 el citroensap
- 1 tl mosterd
- Bak de spekblokjes krokant in een koekenpan en zet ze even apart.
- Breng een pan met water aan de kook en kook hierin de zeekraal in 2-3 minuten beetgaar.
- Spoel de gekookte zeekraal meteen af onder de koude kraan om het kookproces te stoppen.
- Verdeel de zeekraal, spekjes, veldsla en basilicum over 2 borden.
- Roer olijfolie, citroensap en mosterd tot een gladde dressing en besprenkel de salades hiermee.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/zeekraalsalade-met-mosterd/
3.2.2925