Zeekraalsalade met Mosterd
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
  • 100g spekblokjes
  • 100g zeekraal
  • 75g veldsla
  • 4 el verse basilicum, fijn gesneden
  • 4 el extra vierge olijfolie
  • 2 el citroensap
  • 1 tl mosterd
Bereiding
  1. Bak de spekblokjes krokant in een koekenpan en zet ze even apart.
  2. Breng een pan met water aan de kook en kook hierin de zeekraal in 2-3 minuten beetgaar.
  3. Spoel de gekookte zeekraal meteen af onder de koude kraan om het kookproces te stoppen.
  4. Verdeel de zeekraal, spekjes, veldsla en basilicum over 2 borden.
  5. Roer olijfolie, citroensap en mosterd tot een gladde dressing en besprenkel de salades hiermee.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/zeekraalsalade-met-mosterd/