Paleo Oliebollen
Auteur: Danielle
Personen: 4
- 80 gram kastanjemeel (of boekweit)
- 60 ml kokosmelk
- 30 ml water
- 1 ei, gesplitst
- Snuf zout
- Optioneel; rozijnen voor 'krentebollen'
- Een pan met een laag kokosolie om de oliebollen in te frituren.
- Meng de kastanjemeel met de kokosmelk, het water, het eigeel en een snuf zout
- Klop het eiwit stijf.
- Vouw dit door het beslag.
- Verhit je kokosolie , een druppel beslag moet meteen gaan sissen zodra het in aanraking komt met de kokosolie.
- Gebruik ongeveer een eetlepel beslag per oliebol.
- Zodra de onderkant bruin is keer je deze om en bak je de andere kant goudbruin.
- Haal ze met een schuimspaan uit de pan en laat ze uitlekken op een stuk keukenpapier.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/snacks/paleo-oliebollen/
3.4.3177