Paleo Oliebollen
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 4
Ingrediƫnten
  • 80 gram kastanjemeel (of boekweit)
  • 60 ml kokosmelk
  • 30 ml water
  • 1 ei, gesplitst
  • Snuf zout
  • Optioneel; rozijnen voor 'krentebollen'
  • Een pan met een laag kokosolie om de oliebollen in te frituren.
Bereiding
  1. Meng de kastanjemeel met de kokosmelk, het water, het eigeel en een snuf zout
  2. Klop het eiwit stijf.
  3. Vouw dit door het beslag.
  4. Verhit je kokosolie , een druppel beslag moet meteen gaan sissen zodra het in aanraking komt met de kokosolie.
  5. Gebruik ongeveer een eetlepel beslag per oliebol.
  6. Zodra de onderkant bruin is keer je deze om en bak je de andere kant goudbruin.
  7. Haal ze met een schuimspaan uit de pan en laat ze uitlekken op een stuk keukenpapier.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/snacks/paleo-oliebollen/