Choco Schors
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 8
Ingrediƫnten
  • 240 gram kokosolie
  • 100 gram ahornsiroop
  • 30 gram cacao
  • Vulling naar keuze; stukjes pure chocola, walnoten, studentenhaver, gojibessen, etc. etc. Geef je fantasie de vrije loop!
Bereiding
  1. Smelt de kokosolie en laat deze weer afkoelen totdat deze stroperig begint te worden.
  2. Meng hier de ahornsiroop en de cacao doorheen.
  3. Giet het mengsel op en bakplaat, strijk het vlak en strooi je vulling naar keuze hier overheen.
  4. Zet de bakplaat minstens 30 minuten in de vriezer totdat de Choco Bark hard genoeg is om in stukken te breken.
  5. Breek in stukken en bewaar in de koelkast (kan zeker een maand bewaard blijven).
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/choco-bark/