Mix de kokosmeel met de arrowroot, zout en kaneel of vanille.
Mix de kokosolie/boter en de ahornsiroop/honing er doorheen.
Je krijgt nu een vrij nat beslag. Blijf even goed roeren en je zult merken dat het langzaam steviger wordt omdat de kokosmeel steeds meer vocht opneemt.
Wanneer je een redelijk samenhangend geheel hebt kieper dit dan op een stuk bakpapier.
Leg er een tweede stuk bakpapier bovenop en rol het deeg uit tot een plak van ongeveer 3 á 4 mm dik.
Leg het geheel op een bakplaat en laat het in de koelkast rusten voor een uur. Het deeg wordt nu stevig genoeg om vormpjes uit te steken.
Zodra het deeg stevig aanvoelt kun je de vormpjes eruit steken.
Haal het overtollig deeg weg, dit kun je straks opnieuw uitrollen voor nog meer lekkere koekjes. Lukt het niet goed om het overtollige deeg weg te halen zonder de koekjes kapot te maken, zet dan het deeg nog even in de koelkast om weer te laten opstijven.
Bak de koekjes in ongeveer 10 á 12 minuten goudbruin.
Laat ze goed afkoelen voor je ze van de plaat haalt anders vallen ze uit elkaar!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/zandkoekjes/