Paleo Notenbrood
Auteur: Marinka
Personen: 6
- 200 gram amandelmeel
- 1 geraspte appel
- 100 gram rozijnen
- 100 gram gehakte noten
- 30 gram kokosschaafsel
- ½ theelepel bakzout
- Snuf zout
- 2 eieren
- 50 gram gesmolten kokosolie (op kamertemperatuur)
- Optioneel; 50 gram ahornsiroop
- 1 eetlepel citroensap
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Vet een bakblik in (ik gebruik een vierkante bakblik van 22,5x22,5cm maar je kunt ook een springvorm of ovenschaal gebruiken)
- Meng de amandelmeel, geraspte appel, rozijnen, gehakte noten, kokosschaafsel, bakzout en zout door elkaar
- Meng in een andere kom de eieren, kokosolie, ahornsiroop en citroensap door elkaar
- Voeg het eiermengsel bij het amandelmeel mengsel en roer het goed door elkaar.
- Giet het mengsel in je bakblik en bak in ongeveer 25-30 minuten goudbruin in de oven.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/paleo-notenbrood/
3.2.2925