Paleo Notenbrood
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 6
Ingrediënten
  • 200 gram amandelmeel
  • 1 geraspte appel
  • 100 gram rozijnen
  • 100 gram gehakte noten
  • 30 gram kokosschaafsel
  • ½ theelepel bakzout
  • Snuf zout
  • 2 eieren
  • 50 gram gesmolten kokosolie (op kamertemperatuur)
  • Optioneel; 50 gram ahornsiroop
  • 1 eetlepel citroensap
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Vet een bakblik in (ik gebruik een vierkante bakblik van 22,5x22,5cm maar je kunt ook een springvorm of ovenschaal gebruiken)
  3. Meng de amandelmeel, geraspte appel, rozijnen, gehakte noten, kokosschaafsel, bakzout en zout door elkaar
  4. Meng in een andere kom de eieren, kokosolie, ahornsiroop en citroensap door elkaar
  5. Voeg het eiermengsel bij het amandelmeel mengsel en roer het goed door elkaar.
  6. Giet het mengsel in je bakblik en bak in ongeveer 25-30 minuten goudbruin in de oven.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/paleo-notenbrood/