Meatza!
Auteur: Marinka
Personen: 4
- 500 gram gehakt
- Peper en zout naar smaak
- 1 eetlepel mosterd
- Kruiden naar smaak
- Gezeefde tomaten
- Italiaanse kruiden
- Plakken uitgebakken bacon
- Cervelaat of salami
- Tomaatjes, in plakken gesneden
- 1 doosje gesneden en gebakken champignons
- 1 ui, in ringen, gebakken
- Handje vol spinazie, in stukken gescheurd
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier
- Breng het gehakt op smaak met de peper, zout, mosterd en kruiden naar smaak.
- Bekleed de bakplaat met gehakt. Probeer er een zo dun mogelijke laag van te maken.
- Bak het gehakt voor 5 minuten in de oven.
- Haal de bakplaat uit de oven en besmeer de gehaktbodem met de gezeefde tomaten.
- Strooi hier een ruime hoeveelheid Italiaanse kruiden overheen.
- Beleg de pizza en bak deze voor ongeveer 10 tot 15 minuten in de oven.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/rundvlees/paleo-meatza/
3.4.3177