Vet een bakvorm in van ongeveer 25x25 cm (kleiner kan ook maar dan wordt de baktijd langer).
Verwarm de chocola en kokosolie samen au bain-marie tot een egaal mengsel.
Klop de eieren en de palmsuiker tot een glanzende massa (niet te lang kloppen).
Giet de gesmolten chocola/kokosolie door het eiermengsel en meng het geheel snel door elkaar.
Voeg kastanjemeel en bakzout hier aan toe en meng tot een egale massa zonder klontjes. Het geheel wordt dik en haast elastisch.
Giet in de bakvorm en strijk glad.
Bak in de oven voor ongeveer 35-40 minuten of totdat deze gaar is. Het baksel blijft vrij vochtig (er kleven nog kruimels aan de sateprikker) maar het beslag mag niet vloeibaar meer zijn.
Helemaal af laten koelen voordat je hem gaat snijden anders valt het geheel uit elkaar.
Uitdelen of invriezen want wanneer deze brownies op het aanrecht blijven staan zijn ze levensgevaarlijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/goddelijke-paleo-brownies/