Chinese kool frittata
Auteur: Marinka
Personen: 4
- ½ Chinese kool
- 200 gram gehakt
- 100 gram spekjes
- Doosje champignons
- 2 tenen knoflook, gehakt of geperst
- 6 eieren
- Scheut kokosmelk
- Ongeveer 2 eetlepels verse peterselie
- Chilivlokken naar smaak
- Peper en zout naar smaak
- Was de kool en snij deze in stukken (niet te groot). Laat de kool goed uitlekken
- Bak de spekjes uit en wanneer deze bijna klaar zijn voeg je de gehakt toe.
- De gehakt rul bakken en ondertussen de champignons in plakjes snijden.
- Wanneer de gehakt bijna gaar is de champignons toevoegen en meebakken.
- Voeg nu de Chinese kool toe en bak deze voor een minuut op drie mee.
- Als laatste de knoflook nog even meebakken totdat je deze begint te ruiken.
- Klop de eieren los met de kokosmelk.
- Voeg de peterselie toe en breng op smaak met de chilivlokken, peper en zout.
- Giet het eimengsel over het koolmengsel en doe een deksel op de pan.
- Op een laag vuur in ongeveer 10 tot 15 minuten gaat laten worden.
- De laatste paar minuten de deksel van de pan halen zodat ook bovenkant helemaal droog kan worden.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/rundvlees/chinese-kool-frittata/
3.2.2925