Sla bootjes
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 4
Ingrediƫnten
Tonijnsalade:
  • 1 blikje tonijn op water of olijfolie basis
  • 1 flinke schep mayonaise
  • Peper en zout naar smaak
  • Optioneel; fijngesneden appel
Eiersalade:
  • 3 eieren
  • 1 grote augurk
  • 1 flinke schep mayonaise
  • Ketchup
  • Bieslook
  • Peper en zout
  • Optioneel: gehalveerde cherrytomaatjes
Gehaktvulling:
  • 250 gram gehakt
  • Doosjes champignons
  • 1 ui
  • 2 tenen geperste knoflook
  • Peper en zout
  • Optioneel; Tijm of andere kruiden naar smaak
Bereiding
Tonijnsalade:
  1. Meng alles door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Eiersalade:
  1. Snij de eieren en de augurk fijn.
  2. Meng met de mayonaise en ketchup en breng op smaak met zout en peper.
Gehaktvulling:
  1. Snipper het uitje en snij de champignons in kleine stukjes.
  2. Fruit het uitje samen met de knoflook.
  3. Voeg de champignons toe en bak deze even mee.
  4. Voeg de gehakt toe en bak deze rul.
  5. Breng op smaak met zout, peper en kruiden.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/rundvlees/sla-bootjes/